Fatos Lubonja: “Veting të pasurve shqiptarë”

Fatos Lubonja: “Veting të pasurve shqiptarë”

Në një shkrim për gazetën Panorama, Zoti Fatos Lubonja ka bërë një analizë të thelluar lidhur me ligjin e importit dhe riciklimit të plehrave, ndikimin e tij në ekonomi dhe politikë.…

9 min përpara

Ben Blushi largohet nga Partia Socialiste

Ben Blushi largohet nga Partia Socialiste

Deputeti i PS Ben Blushi me anë të një letre publike ka njoftuar largimin e tij nga Partia Socialiste. Më poshtë disa nga pohimet kryesore të tij të shkruara në…

2 orë përpara

Projektligji dhe mafia e mbetjeve këto 26 vjet

Projektligji dhe mafia e mbetjeve këto 26 vjet

Shqiptarët janë të pambrojtur nga ndotja dhe krimi mjedisor Ndërsa shqetësimet shoqërore për mjedisin janë të hershme, të paktën që nga shekujt e 17-18 taksat mjedisore, taksat për ndotjen e…

Nga Artan Manushaqe - Ekspert ligjor për çështjet mjedisore, 19 orë përpara

Çfarë na mësoi Kaltrina?

Çfarë na mësoi Kaltrina?

Dje, një deputete 25 vjeçare shqiptare nga Kumanova i dha një leksion të vlefshëm politikës mbarëshqiptare. Në komisionin parlamentar për prokurorinë specialë në Maqedoni, Kaltrina Azizi mbrojti me vendosmëri sanksionimin…

Nga Ilir Çopja, 23 orë përpara

Pikëpamje

Mësuesit për shkollën dixhitale

Mësuesit për shkollën dixhitale

Një artikull tonin informues të para pak ditëve mbi shkollën dixhitale ngjalli reagime të shumta, veçanërisht…

Lajmet e fundit

  • Kryesoret
  • Politika
  • Ekonomia
  • Pikëpamje
Bar dhe Zjarr

Bar dhe Zjarr

Terra di Mezzo

Rifiuti: qualcosa sempre resta

Rifiuti: qualcosa sempre resta

La lavorazione delle materie ricavate dalla selezione dei rifiuti e’ un tema tecnico molto vasto, i cui dati particolari sono spesso derivanti anche del…

La logica mafiosa di Tahiri

La logica mafiosa di Tahiri

I nervi di Saimir Tahiri, come quelli di tutto il governo, evidentemente sono molto sollecitati dalla questione cannabis, la cui evidente debordanza in tutto…

Politika

Ekonomia