Zgjidhen sekretarët e rinj të Partisë Socialiste

Asambleja Kombëtare e Partisë Socialite sapo përfundoi procesin e votimit dhe numërimit të votave për zgjedhjen e sekretarëve të rinj.

Emrat për postet e sekretarëve u propozuan nga Kryetari Edi Rama dhe u votuan nga 280 anëtarët e Asamblesë.

Sekretarët e rinjt të PS-së janë:

  • Gramoz Ruçi Sekretar i Përgjithshëm me 266 vota (i rizgjedhur);
  • Bashkim Fino Sekretar për Organizimi Administrativ me 260 vota;
  • Koço Kokëdhima Sekretar për Reformën Strukturore me 271 vota;
  • Alfred Peza Sekretar për Organizimin Dixhital më 247 vota;
  • Musa Ulqini Sekretar për Organizmin e Burimeve Njerëzore me 249 vota;
  • Elisa Spiropali Sekretare për Rininë më 243 vota;
  • Ilir Beqaj Koordinator Kombëtar për Programin me 240 vota;
  • Blerina Gjylameti Sekretare për Koordinimin Elektoral me 246 vota;

Më herët, Asambleja zgjodhi dhe 20 anëtarët e rinj të Kryesisë së partisë.

Lajme te ngjashme