13 mijё Euro pёr tualetin e Ministrit tё Transportit

13 mijё Euro pёr tualetin e Ministrit tё Transportit

Ministria e Transportit dhe Infrastrukturёs ka shpallur para pak ditësh një tender pёr rikonstruksionin e tualeteve të godinës së saj.

Sipas njoftimit në buletinin e APP-së, për këtë qëllim janë caktuar 1,8 milion lekë (pa TVSH), afërsisht 13 mijё Euro.

Burime konfidenciale nga kjo Ministri bëjnë të ditur se në fakt bëhet fjalë vetëm pёr restaurimin e tualetit nё zyrёn e Ministrit Haxhinasto.

Lajme te ngjashme