Kandidati i pavarur Shehu tërhiqet nga ankesa për zgjedhjet në Lezhë

Nga Exit News
Kandidati i pavarur Shehu tërhiqet nga ankesa për zgjedhjet në Lezhë

Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve, KAS vendosi pushimin e ankimit të kandidatit të pavarur Iljaz Shehu, për shpalljen e pavlefshmërisë së zgjedhjeve në qarkun e Lezhës.

Vendimi i KAS, të premten, 28 maj u morr pasi Ilja Shehu njoftoi tërheqjen e tij nga ankimimi si pasojë e hetimeve të paanshme të KAS.

Shehu akuzoi komisionerët se kanë bërë shumë fletë votimi, ku është votuar emri i tij, të pavlefshme.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme