1823 hektarë tokë e përmbytur në Shkodër

Nga Exit News
1823 hektarë tokë e përmbytur në Shkodër

1823 hektarë tokë është përmbytur në Shkodër nga shirat e ditëve të fundit.

Lajmin e bëri të ditur Bashkia e Shkodrës ku në një njoftim zyrtar bën një përmbledhje të situatës në qytet.

Bashkia bën të ditur se janë përmbytur 526 hektarë tokë e pakultivuar, 1115 hektarë Foragjere të dyta, jonxhe , 95 hektarë grurë, 80 hektarë bimë dekorative, 7 hektarë pemtore.

Rruga për në Obot kalohet vetëm me mjete të larta.

Bashkia e Shkodrës njofton se ka rritje të nivelit të liqenit të Shkodrës, në zonën Livadeve dhe Dobraç.

1 koment

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme