Operacionet kundër kanabisit shtrihen në gjithë vendin

Operacionet kundër kanabisit shtrihen në gjithë vendin kanabis

Më shumë se 170 kilogramë kanabis dhe rreth 1000 rrënjë të bimës narkotike janë kapur nga policia shqiptare dhe greke në 48 orët e fundit.

  • 48 kilogramë kanabis u kapën nga policia greke në kufirin greko-shqiptar.
  • 31 kilogramë kanabis u kapën teksa po transportoheshin në një makinë nga Tiranë në Elbasan.
  • 56 kilogramë kanabis u kapën në Sarandë.
  • 12 kilogramë kanabis u kapën në Berat.
  • 24 kilogramë kanabis u kapën në Vlorë.
  • Një parcelë me 502 bimë kanabisi të mbjella dhe një kasollë me 507 bimë në proces tharjeje u zbuluan në pyllin e Dajtit.

Operacionet e ditëve të fundit të policisë kanë treguar se mbjellja e kanabisit është shtrirë në gjithë vendit.

Lajme te ngjashme