A përgjohet ministri Tahiri nga agjensitë e huaja të inteligjencës?

Kreu i opozitës Basha  deklaroi dje se ministri Tahiri ka lidhje me një grup trafikantësh droge, të kapur para pak ditësh në Durrës. Sipas Zotit Basha,  Tahiri ka komunikuar me të arrestuarit dhe i ka thënë se arrestimi nuk ka ardhur prej tij, po prej institucioneve të tjera.

Basha tha se ky informacion është dokumentuar nga partnerë të huaj, duke lënë të nënkuptuar faktin se Ministri Tahiri përgjohet nga agjensi të huaja.

Lajme te ngjashme