Parlamenti dërgon cështjen Frroku në Gjykatën Kushtetuese

Komisioni për Mandatet i Parlamentit shqiptar vendosi dije në një mbledhje me dyer të mbyllura ti kërkojë Gjykatës Kushtetuese për të zgjidhur cështjen e mandatit parlamentar të Arben Frrokut.

Froku ndodhet prej gjashtë muajsh në gjendje arresti dhe për këtë arsye nuk mund të marri pjesë në senacat parlamentare, që, duke qënë se mungesat e tijë janë të pajustifikueshme, bajnë që mandati i tij të jetë i pavlefshëm

Lajme te ngjashme