Bashkia e Shijakut, konsulencё me tarifa Londre

Bashkia Shijak do tё shpenzojё 23.3 milionë lekё (afërsisht 166 mijё euro) pёr tre muaj konsulencё. Konsulenca do tё ofrojë asistencë teknike për hartimin e projekteve tё zhvillimit tё bashkisё.

Tarifa e konsulencës, prej mё shumё se njё mijё euro nё ditё, duket e lartë për kushtet e Shqipërisë dhe objektin e saj.

Lajme te ngjashme