Knut Fleckenstein përgëzon konsesusin për dekriminalizimin

Knut Fleckenstein, eurodeputeti raportues për Shqipërinë, përgëzoi arritjen e konsensusit për projektligjin e dekriminalizimit.

Me anë të një postimi në Twitter, Zoti Fleckensein shprehet “I lumtur, komisioni ad hoc në parlamentin shqiptar votoi për “ligjin e dekriminalizimit”. Tashmë miratimi dhe implementimi. Hapa para drejt BE!”,

Lajme te ngjashme