Komisioni i Ligjeve miraton projektligjin e lojrave të fatit

Dje, Komisioni i Ligjeve miratoi në parim projektligjin e lojrave të fatit.

Sipas projektligjit, kazinotë dhe lojrat elektronike kanë afat deri në 31 janar 2017, për t’u zhvendosur  jashtë qytetit. Fillimisht, nga Partia Socialiste u kërkua që afati të ishte në janar të  vitit 2016. Por me propozim të deputetit të PDIU-së Tahir Muhedini ky afat u shty me një vit.

Projektligji do të votohet në Parlament javën e ardhshme.

Lajme te ngjashme