Qeveria dhe BERZH, fond kredie për bujqësinë

Kryeministri Rama deklaroi sot se në vitin 2016 qeveria do të krijojë një fond kombëtar të garancisë për kreditimin e bujqësisë. Fondi me vlerë 300 milionë euro për një periudhë tre vjeçare do të mbështetet nga BERZH.

Në një takim me investitorë në bujqësi, Kryeministri  Rama u shpreh se sektori i bujqësisë ka patur një rritje të qëndrueshme, ndaj ai ftoi ata të investojnë më shumë në këtë sektor.

Lajme te ngjashme