Kryeministri zhbllokon lejet e ndërtimit

 

Sot, në një takim me biznesit, Kryeministri Edi Rama u shpreh se lejet e ndërtimit janë zhbllokuar dhe firmat mund të fillojnë aplikimin në bashki.

Gjithashtu, Zoti Rama konfirmoi dhënien e koncesionit të mbledhjes së TVSH- së një kompanie private nëpërmjet një partneriteti publik privat.

Lejet e ndërtimit ishin të bllokuara për më shumë se dy vjet.

 

 

 

Lajme te ngjashme