Inva Mula interpreton për herë të parë në Serbi

Inva Mula interpreton për herë të parë në Serbi

Sopranoja Inva Mula do të interpretojë në Beograd të Serbisë, për herë të parë në periudhën paskomuniste. Kjo është hera e parë, pas më shumë se 70 vjetësh, që një artiste shqiptare luan në skenën serbe.

Sot, në 25 maj, Inva ula do të luajë rolin e Mimit, në vepren La boheme të kompozitorit Puçini, së bashku me trupën serbe, në Teatrin Kombëtar të Beogradit.

Kjo pjesë po vihet në skenë pas nënshkrimit të marrëveshjes mes Teatrit Kombatar të Orperas dhe Baletit në Tiranë dhe atij në Beograd.

Dje, Zonja Mula u takua me Kryeministrin serb Aleksandar Vuçiç. Me të ilin bisedoi për marrëveshjen e bashkëpunimit mes dy vendeve.

Lajme te ngjashme