Tropojë: Një minator humb jetën

Një minierë kromi është shembur sot në Tropojë. Si pasojë një minatorë ka humbur jetën dhe një tjetër është plagosur.

Ende nuk dihen shkaqet që sollën shembjen e minierës.

Lajme te ngjashme