Në aeroportin e Riansit, policia ka gjetur një pajisje që dyshohet se përdoret për përgim. Pajisja po nxirrej jashtë Shqipërisë nga një shtetas grek, i cili u shoqërua nga policia dhe po merret në pyetje.

Pak javë më parë, një pajisje e ngjashme ju gjet dhe një shtetasi nga Izraeli.