Komisioni Qendror i Zgjedhjeve hodhi sot shortin për caktimin e partisë që do të numëruesin e tretë për zgjedhjet e 25 qershorti.

Sipas rezultatit të shortit, Lëvizja Socialiste për Integrim do të ketë anëtarin e tretë në tavolinat me numër çift, ndërsa PDIU do të ketë numëruesin e tretë në tavolinat me numër tek.

PD, PS, dhe PR do te ketë nga një numërues për çdo tavolinë.