Lëvizja Socialiste për Integrim do të zhvillojë nesër, më 5 korrik, Konventën Kombëtare Zgjedhore ku do të zgjedhë kryetarin e saj të ri.

Pak ditë më parë, ish-kreu i saj Petrit Vasili dha dorëheqjen dhe propozoi për Kryetare të LSI deputeten Monika Kryemadhe, ndërsa në postet e nënkryetarëve Luan Ramën dhe Erisa Xhixhon.