Ministri i Drejtësisë Gazment Bardhi ka shkarkuar sot nga detyra Robert Kodrën, Drejtorin e Burgut të Korçës.

Motivi për shkarkimin e drejtorit është keqmenaxhimi i institucionit dhe shkelja e rregullave për dhënien e lejeve ndaj të dënuarve.