Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi mblodhi sot strukturat drejtuese të partisë për të diskutuar për planin opozitarë, reformimin e strukturave të LSI-së dhe analizën e rezultatit të zgjedhjeve në çdo qark.

Zonja Kryemadhi u shpreh se “është detyra dhe përgjegjësia jonë që t’i japim një dimension të ri veprimit dhe mendimit opozitar në vend dhe ne tashmë i kemi të gjitha mundësitë për ta bërë më së miri këtë punë”.