Fotot e Marubit ekspozohen në Milano

Fotot e Marubit ekspozohen në Milano

170 fotografi të përzgjedhura prej fotografëve më të mirë shqiptarë, që tashmë gjenden në Muzeun Marubi, në Shkodër, do të ekspozohen në ekspozitën “Rituali fotografik”, në Trienalen e Milanos.

Ekspozita, një nismë e Ambasadës së Shqipërisë në Romë në bashkëpunim me MuFoCo-n, Museo di Fotografia Contemporanea, çelet sot dhe do të qëndrojë hapur deri më 9 dhjetor.

Ekspozita “Rituali fotografik” është kuruar nga Zef Paci, i cili ka përzgjedhur foto të përditshmes dhe ritualit, që ruajnë kujtesën e mbi një shekulli jetë.

0 komente

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme