Studentët kyçin dhe gozhdojnë në shenjë proteste dyert e fakulteteve

Studentët kyçin dhe gozhdojnë në shenjë proteste dyert e fakulteteve

Studentët nga Universitetet publike në të gjithë vendin kanë rinisur sot protestat kundër tarifave të larta të studimeve. Ato kërkojnë plotësimin e tetë kërkesave nga qeveria.
Studentët janë mbledhur pranë çdo fakulteti në orën 9:00 dhe më pas janë bashkuar drejt Kryeministrisë në orën 10:00

Ata kanë vendosur gozhduar, kyçur dhe vendosur pankarta në dyert e Universiteteve. Kështu në Universitetin e Politeknik të Tiranë kanë vendosur një banderolë të madhe:

 

Në Fakultetin e Inxhinjerisë në Tiranë, studentët kanë gozhduar dyert, video më poshtë:

 

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme