Digjet një lokal pas Kullës së Sahatit

Digjet një lokal pas Kullës së Sahatit

Një lokali pas Kullës së Sahatit i ka rënë zjarri. Në foton më poshtë shihet se si flakët kanë mbuluar qendrën e Tiranës. Ndërsa zjarrëfikësit kanë mbërritur me vonesë për shkak të bllokimit të Sheshit Skenderbej dhe rëndimit të trafikut.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme