Aleksandër Soros, vendet e Evropës Perëndimore janë albanofobe

Aleksandër Soros, vendet e Evropës Perëndimore janë albanofobe

“Europa duhet të përballet me Albanofobinë e saj”. Kështu tha Aleksandër Soros, djali i miliarderit amerikan George Soros.

Në një postim në Twitter, Soros komentoi vendimin e BE-së për moshapjen e bisedimeve me Shqipërinë:

“Ekziston një paragjykim dhe fanatizëm ndaj shqiptarëve etnikë në Evropën Perëndimore, i cili nuk duhet të nënvlerësohet në refuzimin e Shqipërisë dhe të Maqedonisë në Këshill. Evropa duhet të përballet me Albanofobinë e saj!”

3 komente

  1. t 20 Tetor, 2019 në 1:55 pm

    Ky bq sigurisht qe do mbroje te gjithe bq kudo ku jane,por sa e duam ne integrimin ne BE,nuk e do ky surrogat i soros dhe miku i tij psikopat qe qeveris shqiperine

  2. Hasanizimi 20 Tetor, 2019 në 6:37 pm

    Ky mund te jete ndoshta bq, siq e thua ti “t” , por ne kete koment nuk duket se ka share apo ka qene kunder albaneve per tu bashkaur BE! Varet se si lexohet! Franca e Macron duhet te mesoje perfundimisht qe Ballkani nuk mund te drejtohet e qendroje nen varesi te sllaveve e aq me pak nen serbi! Kete ka dashur te thoje edhe ky djale i Soros ne kete mesazh, sic mendoj se duhet te lexohet.

  3. Ymer karmodhi 20 Tetor, 2019 në 6:39 pm

    Kush do mbroje kauzen shqiptare… Nje qe e ka bere b… shoshe. Nuk duam ne mbrojtje nga perde…. Shqiptaret nuk Jane “edi rama” Jane te gjithe seksualisht aktive. Per ec edit kuptohet

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme