Të rinjtë protestojnë me bimë kanabisi përpara kryeministrisë

Të rinjtë protestojnë me bimë kanabisi përpara kryeministrisë

Dhjetra të rinj të Partisë Demokratike protestuan sot në një mënyrë ndryshe përpara Kryeministrisë. Të rinjtë mbollën bimë të rreme kanabisi në vazo dhe i vunë përpara Kryesministrë në shenjë proteste për fenomenin e kanabisit, që është kthyer tashmë në pengesën kryesore të hapjes së negociatave së Shqipërisë me BE-në.

Një prej protestueseve deklaroi:

Jemi një grup të rinj të shkolluar, por të papunë. Asnjë mundësi nuk ofron dhe asnjë kujdes nuk tregon qeveria dhe kryeministri për ne. Droga është alternative e qeverisë, por dhe toka ku mbillet drogë është zaptuar nga kriminelët e lidhur me kryeministrin. Erdhëm sot për të mbjellë kanabis tek dera e kryeministrisë se është e vetmja tokë e pazaptuar.

protesta-frpd2

 

Lajme te ngjashme