522 gjoba për mosvendosje maske në rrugë

Nga Exit News
522 gjoba për mosvendosje maske në rrugë

Policia ka vendosur sot (20 tetor) në të gjithë vendin, 522 gjoba për mos mbajtje të maskës në ambjente të hapura. Vlera e gjobave arrin në 15 milionë lekë.

Me 15 tetor ishte dita e parë e zbatimit të vendimit për vendosjen e maskave edhe në rrugë dhe parqe.

Vendimi i qeverisë u morr pas rritjes së numrave të të infektuarve. Sot u raportua numri më i lartë i infektimeve, me 301 raste në 24 orë.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme