Mbyllen pesë shkolla në Kukës nga moti i keq

Temperaturat e ulta dhe kushtet aspak të mira të mjediseve shkollore çuan në mbylljen e pesë shkollave në fshatrat Cajë, Resk, Zapod, Fshat dhe Buzmadhe të Kukësit.

Që prej uljes së temperaturave, ditët e fundit, mësimi në një pjesë të madhe të qarkut Kukës po zhvillohet me orare të reduktuara, por mbyllja e disa prej tyre nuk u shmang.

Në shkollat që vazhdojnë ende zhvillimin e mësimit, pjesëmarrja e nxënësve është përgjysmuar. E njëjta situatë paraqitet dhe në kopshtet e bashkisë Kukës.

Lajme te ngjashme