59% e shqiptarëve nuk do të bëjnë pushime verore këtë vit

Nga Exit News
59% e shqiptarëve nuk do të bëjnë pushime verore këtë vit

59% e shqiptarëve nuk do të bëjnë pushime këtë vit.

Ky është përfundimi që del nga një sondazh i IDRApoll.com, mediumi online i anketimeve të IDRA Research & Consulting.

Arsye për këtë vendim nuk është frika nga koronavirusi por puna dhe mundësia ekonomike.

22% thonë se nuk mund të shkojnë në pushime për shkak të arsyeve familjare apo profesionale. 29% të tjerë thonë se nuk kanë mundësi ekonomike.

Vetëm 8% kanë vendosur të mos bëjnë pushime sepse kanë frikë se infektohen me koronavirus.

36% e shqiptarëve deklarojnë se po presin të shkojnë me pushime gjatë muajve korrik-gusht-shtator, sipas sondazhit të IDRApoll.com

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme