Arrestohet për korrupsion drejtori i Tatimeve Tiranë

Drejtori i Drejtorisë Tatimore Tiranë Androkli Kokthi u arrestua dje, për korrupsion. Zoti Kokthi akuzohet për shpërdorim detyre dhe abuzim me fondet publike. Hetimet për këtë rast u kryen nga Prokuroria e Tiranës, ndërsa arrestimi u bë nga zyra e antikorrupsionit në Policinë e Tiranës.

Androkli Kokthi u emërua në krye të tatimeve të Tiranës në janar 2014.

Lajme te ngjashme