75 mijë maska dhuratë nga kompania e tekstileve Malotex

Nga Exit News
75 mijë maska dhuratë nga kompania e tekstileve Malotex

Ambasada e Francës në Tiranë ka falenderuar Gazmend Toskën dhe Teuta Qosen për dhurimin e 75 mijë maskave të ripërdorshme për organizatat jo qeveritare dhe personat në nevojë, në Shqipëri.

Përmes një note verbale, Ambasada njoftoi Ministrinë e Jashtme se zoti Toska ka prodhuar 75 mijë maska në kompaninë e tij Malotex të prodhimit të konfeksioneve në Berat. Ambasada njofton se prodhimi i maskave nga kjo kompani dhe shpërndarja e tyre falas do të vazhdojë.

Toska është zëvendës presidenti i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Francë- Shqipëri.

2 komente

  1. Etleva Zela 21 Tetor, 2020 në 10:03 pm

    👏👏👏👏njerez me vlera te medha e me zemer flori.

  2. Miranda 22 Tetor, 2020 në 4:21 pm

    Janë njerëz me vlera qytetarie të pakrahasueshme! Lum ne që i kemi..Zoti ju bekoftë Gazi e Teuta!

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme