Aleanca për Mbrotjen e Teatrit, Sorekës: Mos fol më kurrë për drejtësi dhe për demokraci

Nga Exit News
Aleanca për Mbrotjen e Teatrit, Sorekës: Mos fol më kurrë për drejtësi dhe për demokraci

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit i kërkoi Ambasadorit Soreca, të mos flasë më për drejtësi dhe demokraci në Shqipëri.

“Kjo situatë është përtej përshkallëzimit. Teatri u shkatërrua. Tani, na bej të gjithëve një nder, dhe mos fol më kurrë për drejtësi dhe demokraci në Shqipëri”, ju përgjigj në twitter Aleanca, deklaratës së Ambasadorit Soreca për Teatrin.

Lajme te ngjashme