Ambasadorja Kim nxit palët të mbyllin reformën zgjedhore brenda 31 majit

Nga Exit News
Ambasadorja Kim nxit palët të mbyllin reformën zgjedhore brenda 31 majit

Ambasadorja amerikane Yuri Kim i ka nxitur palët të mbyllin reformën zgjedhore brenda fundjavës. Ambasadorja i kujton shumicës dhe opozitës se duhet të arrijnë kompromis, sikurse kanë premtuar.

“Më shumë përparim sot, mbeten 2-3 çështje. Palët duhet të punojnë gjatë fundjavës për të arritur marrëveshje deri më 31 maj, ashtu siç premtuan (duhet të fitojnë kohën e humbur me COVID).

Askush nuk do të marrë gjithçka që dëshiron – përkufizim i negociatës. Ju jeni afër – mos pushoni, mos zhgënjeni 🇦🇱!”, shkruan Yuri Kim në Twitter.

 

1 koment

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme