Ambasadorja Yuri Kim: Meta, Rama, Basha udhëheqës të vërtetë

Nga Exit News
Ambasadorja Yuri Kim: Meta, Rama, Basha udhëheqës të vërtetë

Ambasadorja amerikane Yuri Kim ka përshëndetur sot takimin Basha-Rama-Meta, në mbledhjen e Këshillit të Sigurisë.

Në një njoftim në twitter, ambasadorja shkruan:

“Jam shumë e impresionuar të shoh Presidentin Ilir Meta, Kryeministri Edi Rama dhe Kryetarin e PD-së Lulzim Basha dhe udhëheqësit e tjerë të bashkëpunojnë për të mbrojtur popullin shqiptarë dhe për të zbutur dëmet nga Covid-19. Udhëheqësa të vërtetë”.

3 komente

 1. . 15 Prill, 2020 në 11:28 pm

  Tregimi i peshkut te Madhe

  Kapitulli Sorosian

  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah

  Fund

  • . 15 Prill, 2020 në 11:30 pm

   Tregimi i peshkut te Madhe

   Kapitulli i II Sorosian

   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah
   Hahahahahahahahahshahahshahahahah

   Fund

 2. . 15 Prill, 2020 në 11:31 pm

  Tregimi i peshkut te Madhe

  Kapitulli III Sorosian

  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah
  Hahahahahahahahahshahahshahahahah

  Fund

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme