Amerika rekord të ri për numrin e të infektuarve ditorë

Nga Exit News
Amerika rekord të ri për numrin e të infektuarve ditorë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë shënuar një tjetër rekord të infektuarish ditorë me rreth 60 mijë të infektuar të rinj vetëm të enjten.

Ky është rekordi i gjashtë që vendoset në 10 ditët e fundit për numrin më të lartë të të infektuarve ditorë.

Pjesa më e madhe e të infektuarve është kryesisht ne shtetet në jug dhe perëndim që ishin ndër të parat që lehtësuan kufizimet e vendosura gjatë valës fillestare të virusit në pranverë.

Vetëm në Teksas u gjetën rreth 11 mijë të infektuar të enjten. Rreth një mijë prej tyre janë në Qarkun Hidalgo, shumë pranë kufirit me Meksikën.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme