Arkitekti i stadiumit të ri, gjithashtu projektues i qendrës së re prej betoni të Durrësit

Arkitekti i stadiumit të ri, gjithashtu projektues i qendrës së re prej betoni të Durrësit

Arkitekti Marco Casamonti, i cili ka projektuar stadiumin e ri kombëtar me porosi të firmës fierake Alb-star, ka qenë njëkohësisht i kontraktuar edhe nga Bashkia e Durrësit për projektimin e qëndrës së re të qytetit.

Projekti i krijuar nga Casamonti, i titualluar Veliera, u bë publik prej tij dhe Kryebashkiakut Vangjush Dako, dy ditë më parë.

Projekti parashikon një shesh me beton dhe blloqe guri, si dhe një velë betoni të ndërtuar mbi shesh.

Ndërtimi do të kushtojë rreth 6 milionë euro.

durres1

Pages from 2016-04-20 BROCHURE PRESENTAZIONE_HQ-8

Pages from 2016-04-20 BROCHURE PRESENTAZIONE_HQ-7

Pages from 2016-04-20 BROCHURE PRESENTAZIONE_HQ-6

Lajme te ngjashme