Artan Hoxha, Rektori i ri i Universitetit të Tiranës

Nga Exit News
Artan Hoxha, Rektori i ri i Universitetit të Tiranës

Me 54% të votave nga pedagogë dhe mësues, Artan Hoxha është zgjedhur rektori i ri i Universitetit të Tiranës.

Në zgjedhjet e zhvilluara më 30 korrik, Hoxha kandidonte përballë Mimoza Hafizit dhe Kozeta Sovranit.

Në përfundim të votimeve rezultatet treguan:

  • 348 vota për Artan Hoxhën
  • 176 vota për mimoza Hafizin
  • 122 vota për Kozeta Sevranin

Hoxha ka shërbyer si dekan i fakultetit të Drejtësisë nga viti 2016.

Lajme te ngjashme