Italia mbyll shkollat, hapen në shtator

Italia mbyll shkollat, hapen në shtator

Italia ka vendosur të vazhdojë me rihapjen graduale të ekonomisë dhe aktiviteteve shoqërore, por shkollat do të qëndrojnë mbyllur deri në shtator. Lajmi u bë...

12345114