Skenderbeu i justifikon të gjithë

Skenderbeu i justifikon të gjithë

Gjatë festimit të Kurban Bajramit komuniteti musliman i kërkoi leje Bashkisë Tiranë për të kryer në Sheshin Skenderbej ritualin e lutjes së mëngjesit, ku marrin...

Vrasja e Fildes Hafizit: KLD heton gjyqtarët

Këshilli i Lartë i Drejtësisë, pas kërkesës së Presidentit Meta ka nisur hetimin për tre gjyqtarët e gjykatës se Kavajës, të cilët dënuan me 3 vjet...

Kryemadhi mbledh strukturat drejtuese të LSI-së

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi mblodhi sot strukturat drejtuese të partisë për të diskutuar për planin opozitarë, reformimin e strukturave të LSI-së dhe analizën e...

1 193 194 195 196 197 303