PD i kërkon SPAK të hetojë Armela Imerajn

PD i kërkon SPAK të hetojë Armela Imerajn

Partia Demokratike e quajti emërimin e Armela Imerajt në krye të Autoritetit të Medias Audiovizive “një kërcënim serioz për lirinë dhe pavarësinë e medias”. Deputetja...

KPK shkarkon nga detyra gjyqtaren Zegjine Sollaku

KPK shkarkon nga detyra gjyqtaren Zegjine Sollaku

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra gjyqtaren e Gjykatës së Apelit Zegjine Sollaku, për mosjustifik të pasurisë. Trupa gjykuese, Xhensila Pine, Lulzim...

12345843