Reforma dhe e drejta

Reforma dhe e drejta

Sërish u tha dhe u përsërit – deri në trushpëlarje – se reformën e kërkonte populli; duke sjellë deri edhe shifra karakteristike për regjime të tjera,...

Zylot

Zylot

Kushdo që ka lexuar “Shkëlqimi dhe rënia e shokut Zylo” të Dritëro Agollit, ka të paktën një pikë referimi për të krahasuar një pjesë të...

Intervista e Romana Vlahutin – Pikat Kryesore

Intervista e Romana Vlahutin – Pikat Kryesore

Kryetarja e Delegacionit të BE-së në Tiranë Romana Vlahutin ka dhanë një intervistë për Deutsche Welle, ditën e shtunë. Ambasadorja Vlahutin theksoi rëndësinë që ka...

Qetësi e përkohshme në koalicionin PS-LSI?

Qetësi e përkohshme në koalicionin PS-LSI?

Duket se miratimi me konsensus i reformës në drejtësi ka siguruar një gjendje qetësimi në lidhje me koalicionin qeverisës PS-LSI, të paktën për tani. Deputeti i LSI-së...

Miratohet ndryshimi i Kushtetutës

Miratohet ndryshimi i Kushtetutës

Deputetët e Kuvendit të Shqipërisë miratuan në unanimitet amendamentet kushtetuese pjesë të reformës në drejtësi. Pas një diskutimi të shkurtër, i cili ka zgjatur rreth...

PD pranon në parim variantin Nuland

PD pranon në parim variantin Nuland

Kryetari i PD-së Lulzim Basha ka pranuar në parim variantin hibrid të Zonjës Nuland për reformën në drejtësi dhe ka kërkuar dy plotësime jo thelbësore...

1804805806807808843