Shqipëria merr Presidencën e OSBE 2020

Shqipëria merr Presidencën e OSBE 2020

Shqipëria merr sot Presidencën e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Europë (OSBE). Lajmin e bëri të ditur vetë kryeministri Rama. “Shqipëria merr presidencën e...

dje, 12:07
1 2 3 14