Ramush Haradinaj — hero dhe viktimë

Ramush Haradinaj — hero dhe viktimë

Pas Gjykatës Ndërkombëtare të Hagës, UNMIK-ut dhe EULEX-it, radha i erdhi Gjykatës Speciale. Ironia është se këtë radhë viktimat e mundshme të Gjykatës janë  themeluesit...

5 orë më parë
1 2 3 125