Tirana me puseta plastike

Bashkia e Tiranës do të zëvendësojë pusetat aktuale me puseta plastike. Kjo bashki ka hapur një tender me datë 1 Dhjetor, për blerje pusetash plastike me...

Konflikti mes Bankers dhe qeverisë

Kohët e fundit ka një konflikt midis kompanisë Bankers dhe shtetit Shqiptar. Zhvillimet kryesore të këtij konflikti janë: Kontrata e Bankers, e lidhur në vitin...

Nis Samiti i OKB-së për klimën

Më shumë se 190 kombe janë mbledhur në Paris për Samitin e OKB-së për klimën. Ata do të diskutojnë rreth një marrëveshje të re globale për...

Kryeministri ynë si politikan botëror

Kryeministri ynë si politikan botëror

Në nderim të 29 nëntorit, Kryeministri Rama organizoi dje një pritje-koktej, në të cilën mbajti një fjalim përkujtimor (mund të lexohet në faqen zyrtare të...

1 126 127 128 129 130 148