Mjete sigurie për ambjentet publike

Dje, në parlament është paraqitur projektligji i ri për sigurinë publike. Ambjentet publike, apartamentet dhe një kategori e caktuar e bizneseve duhen të pajisen me...

Rriten kontributet pёr disa profesione tё lira

Personat e vetëpunësuar, të cilët ushtrojnё njё profesionë të lirë do tё paguajnё 23,813 lekё nё muaj pёr sigurimet shoqёrore. Kёto profesione të lira janё:...

Të gjithë të zhgënjyer me Bashën

Të gjithë të zhgënjyer me Bashën

Një pjesë e mirë e PD-së, kryesisht “garda” e vjetër e opozitës dhe qeverisjes 8 vjeçare Berisha, ka qënë përherë e pakënaqur me zgjedhjen e...

89 xhami jashtë kontollit të KMSH-së

Sipas Shërbimit Informaiv Shtetëror, 89 xhami janë jashte kontrollit të Komitetit Musliman Shqiptarë. Në raportin sekret që iu paraqit, dje, deputetëve gjatë një mbledhje, SHISH...

Fajin e ka Edi!

Mjaftoi një shi pak i rrëmbyeshëm fundjavën e shkuar që autostrada Tiranë-Durrës të përmbytej duke u bërë e paudhëtueshme. Përmbytja nuk kishte ndodhur më parë,...

Ministri Manjani kundër paraardhësit Naço

Ministri Manjani kritikoi ashpër keq menaxhimin e deritanishëm të burgjeve. Në një takim me punonjësit e sistemit të burgjeve, ai është shprehur se do të...

1 130 131 132 133 134 150