PD

Basha: Rruga e vetme e Shqipërisë, anëtarësimi në BE

Basha: Rruga e vetme e Shqipërisë, anëtarësimi në BE basha

“Shqipëria ka vetëm një alternativë, rruga europiane dhe anëtarësimi në BE”, tha Kryetari i PD-së Basha sot gjatë takimit me profesorin amerikan Daniel Serwer.

Basha shtoi se “Shqipërinë e pret një e nesërme plot shpresë dhe mundësi për zhvillim dhe mirëqenie reale dhe të prekshme nga të gjithë shqiptarët”.

Daniel Sewer është ish këshilltari i Presidentit të Kosovës Hashim Thaçi. Ai ka kritikuar vazhdimihst marrëveshjen Kosovë-Serbi, duke e quajtur hap pas për Kosovën.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme