Bashkia Pogradec përjashton baret nga taksa e hapësirës publike

Nga Exit News
Bashkia Pogradec përjashton baret nga taksa e hapësirës publike

Të gjithë baret dhe restorantet në Pogradec, të cilët shfrytëzojnë hapësira publike, nuk do të paguajnë taksë ndaj bashkisë për periudhën shtator-dhjetor.

Vendimi u mor të mërkurën nga Këshilli Bashkiak i Pogradecit.

Bashkia ka argumentuar se dëshiron t’i vijë në ndihmë sipërmarrësve, të cilët me mbylljen e sezoni veror, pritet të kenë më pak punë e të ardhura.

Po ashtu, për shkak të pandemisë dhe mos lejimit të shërbimit në ambiente të mbyllura, shumë bare dhe restorante pritet të shtojnë numrin e tavolinave në ambientet e jashtme.

1 koment

  1. ervin 23 Shtator, 2020 në 2:33 pm

    Është një vendimarrje njerëzore që i adresohet atyre që mbajnë në jetë të gjithë llojet e administratave. Gjithashtu është e qesharake të pranohet se ndonjëherë administratorët marrin vendim dhe në vafor të qytetarit(taksapagues). gjithsesi meriton inkurajim një vendim i tillë!

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme