Bashkia Tiranë, bizneset kohë deri në qershor për të paguar taksat vendore

Nga Exit News
Bashkia Tiranë, bizneset kohë deri në qershor për të paguar taksat vendore Kryebashkiaku Veliaj

Bashkia Tiranë vendosi të shtyjë pagesën e taksave dhe tarifave vendore për në muajin qershor. Sipas kryebashkiakut, asnjë nga baret dhe restorantet e mbyllura në Tiranë nuk do të paguaj taksën e hapësirës publike, deri në maj.

Vendim për miratimin e këtyre masave do të merret sot nga Këshilli Bashkiak.

1 koment

    Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

    Lajme te ngjashme