Betohen para Presidentit, tre anëtarët e rinj të SPAK

Nga Exit News
Betohen para Presidentit, tre anëtarët e rinj të SPAK

Tre anëtarët e rinj të Prokurorisë së Posaçme Antikorrupsion, Vladimir Mara, Dritan Prençi dhe Sotir Kllapi u betuan ditën e enjte para Presidentit të Republikës.

Tre prokurorët u emëruan të martën nga Këshilli i Lartë i Prokurorisë.

Dy prej prokurorëve Prençi dhe Mara u transferuan në dhjetor 2019 nga KLP-ja përkohësisht në SPAK, për shkak të volumit të madh të çështjeve. Me betimin, para Presidentit këta dy prokurorë nisin mandatin e plotë 9-vjeçar në SPAK.

Me emërimin e tre anëtarëve të rinj, numri i prokurorvë pranë SPAK shkon në 11.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme