Britania tërheq nga tregu 714 000 teste Covid-19 për arsye sigurie

Nga Exit News
Britania tërheq nga tregu 714 000 teste Covid-19 për arsye sigurie

Qeveria britanike ka vendosur të tërheqë nga tregu 714 mijë teste Covid-19 të prodhuara nga kompania Randox Laboratories për programin kombëtar të testit dhe gjurmimit, për arsye sigurie, raporton politico.eu

Më 15 korrik, qeveria britanike pushoi së përdoruri këto teste, duke cituar arsye sigurie. Ajo tha se siguria e testeve ishte e ulët, por kjo gjë nuk prek rezultatin e testimeve.

Kompania tha se ky urdhër prekte vetëm teste e para të podhuara për programin kombëtar të testimit. Tërheqja nul kishte lidhje me arsye të rregullatorit të ilaçeve si dhe nuk kishte lidhje me marrjen e një certifikate shtesë.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme