Bulevardi i Ri: Banorët përplasen me policinë

Banorët e zonës ku do të ndërtohet Bulevardi i Ri, pranë Stacionit të Trenit, u përplasën me policinë.

Ato thanë se Bashkia e Tiranës nuk i ka dhënë kompesim dhe as banese ku të jetojnë. Gjithashtu, banorwt, pretendojnw se banesat e tyre janë vlerësuar me vlerë më të ulët se tregu.

Përpara pesë ditësh ato u lajmëruan të lirojnë banesat. Ndërsa sot, fadromat kanë nisur punën për ti prishur ato.

Lajme te ngjashme